Zovu me Zeus - PDF free download eBook

Cover of Zovu me Zeus
  • Verified: Wed, May 22, 2019
  • Published: 14.01.2019
  • Views: 12
    • Tags:

Introduction

Ovo je priča o policijskom psu koji, što po sili zakona a što zbog toga što njegov vodič odlazi u inozemstvo, odlazi u zasluženu mirovinu. Zeusa, koji je sav svoj odrasli život proveo kao radni...

read more

Details of Zovu me Zeus

Original Title
Zovu me Zeus
Edition Format
Paperback
Number of Pages
191 pages
Book Language
Croatian
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Ovo je priča o policijskom psu koji, što po sili zakona a što zbog toga što njegov vodič odlazi u inozemstvo, odlazi u zasluženu mirovinu. Zeusa, koji je sav svoj odrasli život proveo kao radni pas, muči nostalgija za čovjekom s kojim je do tada dijelio sve muke i radosti tog zahtjevnog posla, ali brine ga i neizvjesnost tko će ga udomiti i kako će se priviknuti na „beskor Ovo je priča o policijskom psu koji, što po sili zakona a što zbog toga što njegov vodič odlazi u inozemstvo, odlazi u zasluženu mirovinu. Zeusa, koji je sav svoj odrasli život proveo kao radni pas, muči nostalgija za čovjekom s kojim je do tada dijelio sve muke i radosti tog zahtjevnog posla, ali brine ga i neizvjesnost tko će ga udomiti i kako će se priviknuti na „beskoristan" život običnog kućnog psa.

Knjiga prati upravo te događaje, nudeći nam znane situacije koje, ovoga puta gledane očima psa, pružaju obilje razloga i da se malo zamislimo i da se slatko nasmijemo. Stariji čitatelji će u tom štivu pronaći metafore iza kojih prepoznaju vlastiti strah od umirovljenja i prerane „odbačenosti", ali i implicitan savjet kako ćemo i dalje ostati korisni upravo onoliko koliko sami nastojimo to biti. Knjiga će vas obogatiti toplom pričom iz svakodnevice, dobrim poznavanjem psećeg mentalnog sklopa i svojom humanom porukom.

Čitajući je uživat će svi, od djece do vlasnika pasa i ljubitelja lakšeg štiva, a ne bi nas začudilo da neki od čitatelja i sami odluče udomiti četveronožnog mudrijaša i odanog prijatelja kakav je Zeus.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
zovu_zeus.pdf
zovu_zeus.epub
zovu_zeus_all.zip