Vampyyrivaarin Tarinoita - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Dec 16, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 40

Introduction

Vampyyreista on kerrottu hurjia juttuja vuosisatojen ajan. Mauri Kunnas kertoo hänkin vampyyreista - ja muista hurjista otuksista - ihan omaan, velmuun tyyliinsä, pilke silmäkulmassa. Silti tämä...

read more

Details of Vampyyrivaarin Tarinoita

Original Title
Vampyyrivaarin Tarinoita
ISBN13
9789511118541
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
44 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Vampyyreista on kerrottu hurjia juttuja vuosisatojen ajan. Mauri Kunnas kertoo hänkin vampyyreista - ja muista hurjista otuksista - ihan omaan, velmuun tyyliinsä, pilke silmäkulmassa. Silti tämä kirja saattaa olla heikkohermoiselle aikuiselle ihan liian jännittävä.

Drakkulat ovat muinoin olleet kuuluisa ja pelätty vampyyrisuku. Vaan ei ole enää. Isä on säyseä kunnansihteeri Vampyyreista on kerrottu hurjia juttuja vuosisatojen ajan.

Mauri Kunnas kertoo hänkin vampyyreista - ja muista hurjista otuksista - ihan omaan, velmuun tyyliinsä, pilke silmäkulmassa. Silti tämä kirja saattaa olla heikkohermoiselle aikuiselle ihan liian jännittävä. Drakkulat ovat muinoin olleet kuuluisa ja pelätty vampyyrisuku.

Vaan ei ole enää. Isä on säyseä kunnansihteeri, äiti kirjakauppias. Vain pikku Otossa on vampyyriainesta.

Klaara-vauvakin osoittaa taipumusta kunnon vampyyriksi. Niinpä vaari Yrjö von Drakkula päättää opettaa lapsenlapsensa vampyyreiksi. Mutta Yrjö-vaari ei taidakaan hiippailla yksin yön pimeydessä.

Kylässä nimittäin alkaa tapahtua paljon muutakin hämärää ja pelottavaa...

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
vampyyrivaarin_tarinoita.pdf
vampyyrivaarin_tarinoita.epub
vampyyrivaarin_tarinoita_all.zip