Vad håller ni på med? - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Sep 22, 2019
  • Published: 05.01.2019
  • Views: 29

Introduction

Rebecca Weidmo Uvell har de senaste åren jagat slöseri, hyckleri och pampfasoner. Dels i sin tidigare roll som Slöseriombudsman, dels i granskningar på sin uppmärksammade blogg www.uvell.se och som...

read more

Details of Vad håller ni på med?

Original Title
Vad håller ni på med?
Edition Format
Paperback
Number of Pages
280 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Rebecca Weidmo Uvell har de senaste åren jagat slöseri, hyckleri och pampfasoner. Dels i sin tidigare roll som Slöseriombudsman, dels i granskningar på sin uppmärksammade blogg www.uvell.se och som krönikör. Nu samlar hon de värsta exemplen i en bok.

Både nya och gamla granskningar tillsammans med illustrationer av satirtecknaren I fablernas land. Hon har dessutom sammanstä Rebecca Weidmo Uvell har de senaste åren jagat slöseri, hyckleri och pampfasoner. Dels i sin tidigare roll som Slöseriombudsman, dels i granskningar på sin uppmärksammade blogg www.uvell.se och som krönikör.

Nu samlar hon de värsta exemplen i en bok. Både nya och gamla granskningar tillsammans med illustrationer av satirtecknaren I fablernas land. Hon har dessutom sammanställt de femtio värsta exemplen av slöseri med skattepengar sedan boken 365 sätt att slösa med dina skattepengar kom ut 2013.

Varför åkte den nu avgångna bostadsministern Mehmet Kaplan till Turkiet istället för att sköta sitt jobb? Hur kul tycker egentligen artisten Timbuktu det är att betala skatt själv? Och varför dansar Nacka kommun in mark som ska bebyggas?

Detta är några av de frågor ni får svar på. Du får också veta att Arbetsförmedlingen la 100 miljoner kronor på en helt ny hemsida som sedan aldrig lanserades, att Örnsköldsviks kommun spenderade 2,5 miljoner kronor på en brygga som inte kan användas, varför Trafikverket skickat 116 000 avier på 5 kronor styck och att Sjöbo kommun tyckte att en kalkonrulle om danska strippor var bra marknadsföring för kommunen, bland mycket annat.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
ller.pdf
ller.epub
ller_all.zip