Studiet - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Sep 19, 2019
  • Published: 02.02.2019
  • Views: 25

Introduction

Antropologen Philip lever et dobbeltliv: I København er han Philip, i Stockholm kalder han sig Carl. Philips kone Linda keder ham, og kollegerne er uprofessionelle. Han er præget af en barndom med...

read more

Details of Studiet

Original Title
Studiet
Edition Format
Paperback
Number of Pages
271 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Antropologen Philip lever et dobbeltliv: I København er han Philip, i Stockholm kalder han sig Carl. Philips kone Linda keder ham, og kollegerne er uprofessionelle. Han er præget af en barndom med en far, der kom i fængsel og en mor, der gav op.

Kan Carl hjælpe ham til at kappe fortidens lænker? Gennem sit studie af kvinderne i en selvudviklingsgruppe finder han ud af, at d Antropologen Philip lever et dobbeltliv: I København er han Philip, i Stockholm kalder han sig Carl. Philips kone Linda keder ham, og kollegerne er uprofessionelle.

Han er præget af en barndom med en far, der kom i fængsel og en mor, der gav op. Kan Carl hjælpe ham til at kappe fortidens lænker? Gennem sit studie af kvinderne i en selvudviklingsgruppe finder han ud af, at de lige som ham ønsker at frigøre sig fra deres nuværende liv.

Men hvorfor gør de det så ikke? Han føler et stærkt behov for at hjælpe dem, og da en af kvinderne mister livet under dramatiske omstændigheder, kan han ikke længere kæmpe imod. Sammen med assistenten Sarah går han i gang med hjælpe kvinderne til at skabe en ny identitet.

Men Philip går for vidt, og pludselig må han kæmpe for mere end sin egen identitet i et virvar af intriger, løgn og sex.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
studiet.pdf
studiet.epub
studiet_all.zip