Însoțitorul lui Iisus - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Jan 22, 2020
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 41

Introduction

O bomba explodeaza pe terasa unui restaurant din Barintown. Un nou atac terorist asupra SUA? Un atentat al unui nebun?Politia isi incepe imediat investigatiile. Dar, nu peste multa vreme, orasul...

read more

Details of Însoțitorul lui Iisus

Original Title
Însoțitorul lui Iisus
First Published
2016 year
Edition Format
Paperback
Number of Pages
256 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

O bomba explodeaza pe terasa unui restaurant din Barintown. Un nou atac terorist asupra SUA? Un atentat al unui nebun?

Politia isi incepe imediat investigatiile. Dar, nu peste multa vreme, orasul trece printr-o noua experienta traumatizanta: pe un camp de la periferie un copil descopera cadavrul unei femei. Cercetarile care se desfasoara cu febrilitate ajung la o concluzie O bomba explodeaza pe terasa unui restaurant din Barintown.

Un nou atac terorist asupra SUA? Un atentat al unui nebun? Politia isi incepe imediat investigatiile.

Dar, nu peste multa vreme, orasul trece printr-o noua experienta traumatizanta: pe un camp de la periferie un copil descopera cadavrul unei femei. Cercetarile care se desfasoara cu febrilitate ajung la o concluzie naucitoare: peste douazeci de trupuri neinsufletite au fost ingropate acolo in cel mai mare secret. In acelasi timp, o carte veche, gasita in biblioteca bisericii catolice, il pune pe jar pe parohul sfantului lacas.

Paginile acesteia istorisesc, cu o precizie ca de document, primii ani din viata lui Iisus. Care-i misterul acestei scrieri incendiare? Evenimentele se succed cu o viteza ametitoare in urbea cu oameni care se tem sa nu-si piarda viata ori de cate ori ies din casa.

Si, chiar daca la inceput nimeni nu vede vreo legatura intre enigmatica scriere uitata veacuri de-a randul in rafturile din subsolul bisericii si mortii cu identitate necunoscuta, exista totusi o relatie tulburatoare intre acestea, iar cititorul devine martorul unui deznodamant socant. Un adevarat page-turner care, in plus, ascunde un mesaj profund, dincolo de valtoarea actiunii.

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Însoțitorul lui Iisus

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
itorul_iisus.pdf
itorul_iisus.epub
itorul_iisus_all.zip