Mannen som elsket Yngve - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Oct 16, 2019
  • Published: 04.01.2019
  • Views: 29

Introduction

Romanen handler om et stort dilemma for bokas hovedperson - en tenåring som går i andreklassen i Stavanger. Sammen med kompisen Helge og kjæresten Katrine utgjør Jarle Klepp den tøffeste gjengen på...

read more

Details of Mannen som elsket Yngve

Original Title
Mannen som elsket Yngve
ISBN13
9788249501472
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
381 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Romanen handler om et stort dilemma for bokas hovedperson - en tenåring som går i andreklassen i Stavanger. Sammen med kompisen Helge og kjæresten Katrine utgjør Jarle Klepp den tøffeste gjengen på skolen. De forfekter kompromissløse standpunkt til livets basale spørsmål: Verdensordningen, musikken, hårsveisen og hvem holder mål og hvem som ikke gjør det.

Den til nå høyst he Romanen handler om et stort dilemma for bokas hovedperson - en tenåring som går i andreklassen i Stavanger. Sammen med kompisen Helge og kjæresten Katrine utgjør Jarle Klepp den tøffeste gjengen på skolen. De forfekter kompromissløse standpunkt til livets basale spørsmål: Verdensordningen, musikken, hårsveisen og hvem holder mål og hvem som ikke gjør det.

Den til nå høyst heterofile Jarle forelsker seg i Yngve. Yngve er en innflytter som spiller tennis og som ligger lysår bak gjengen når det gjelder innsikt i livets store spørsmål. Jarle må være ærlig mot seg selv og sine egne følelser og kommer dermed inn i et nett av løgner overfor den gamle gjengen.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
mannen_elsket_yngve.pdf
mannen_elsket_yngve.epub
mannen_elsket_yngve_all.zip