Kultainen nousukas - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Jan 21, 2020
  • Published: 15.01.2019
  • Views: 49

Introduction

Sallan pitäjän pienessä syrjäkylässä syntyy kuolleena kirjan sankari, köyhän, laihan ja säikyn piian poika, jonka äiti jo varhain hylkää. Mutta poikapa ei anna periksi, ei edes kuolemalle, hänellä...

read more

Details of Kultainen nousukas

Original Title
Kultainen nousukas
ISBN13
9789510113349
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
198 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Sallan pitäjän pienessä syrjäkylässä syntyy kuolleena kirjan sankari, köyhän, laihan ja säikyn piian poika, jonka äiti jo varhain hylkää. Mutta poikapa ei anna periksi, ei edes kuolemalle, hänellä on hinku elämään ja menestykseen ja niinpä hän väkisin raivaa tiensä varakkuuteen ja ihmisten arvostukseen. Jo aivan pienestä poika tajuaa mistä naruista maailmassa on vedettävä, Sallan pitäjän pienessä syrjäkylässä syntyy kuolleena kirjan sankari, köyhän, laihan ja säikyn piian poika, jonka äiti jo varhain hylkää.

Mutta poikapa ei anna periksi, ei edes kuolemalle, hänellä on hinku elämään ja menestykseen ja niinpä hän väkisin raivaa tiensä varakkuuteen ja ihmisten arvostukseen. Jo aivan pienestä poika tajuaa mistä naruista maailmassa on vedettävä, ja liikemies parhaasta päästä hän on alta viisitoistavuotiaana. Holhoojakseen hän hankkii Oulun kauppatorin reippaan lohenmyyjän Siirin, jonka turvissa on hyvä perustaa valokuvausliike ja trokata kalaa Pohjois-Norjasta.

Urakat ja leveranssit kasvavat, kunnes kohtalo puuttuu peliin. Kaikki on arvioitava uudestaan. Hauska romaani ja erinomainen suomalainen muotokuva hellänkarusta miehestä ja hänen kohtalostaan, menneistä päivistä jolloin Suomi puhkesi kukoistukseen kuin Kultainen nousukas.

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Kultainen nousukas

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
kultainen_nousukas.pdf
kultainen_nousukas.epub
kultainen_nousukas_all.zip