Kleine Sofie en Lange Wapper - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Sep 23, 2019
  • Published: 26.01.2019
  • Views: 25

Introduction

Ernstig zieke Sofie beleeft weinig. Daarom doet ze mee aan het toneelstuk "Wat Er In Het Leven Te Koop Is" samen met haar pop, Lange Wapper, Beertje en de kat Terror, de...

read more

Details of Kleine Sofie en Lange Wapper

Original Title
Kleine Sofie en Lange Wapper
ISBN13
9789045103921
First Published
1984 year
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
125 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Ernstig zieke Sofie beleeft weinig. Daarom doet ze mee aan het toneelstuk "Wat Er In Het Leven Te Koop Is" samen met haar pop, Lange Wapper, Beertje en de kat Terror, de "regisseur". Wat ze ervaart, is het leven zelf met zijn hoogte- en dieptepunten.

Als ze tijdens een hevige storm bovenin de mast van een schip hangt, beleeft ze het opperste geluk en sterft. Enkele bekende Ernstig zieke Sofie beleeft weinig. Daarom doet ze mee aan het toneelstuk "Wat Er In Het Leven Te Koop Is" samen met haar pop, Lange Wapper, Beertje en de kat Terror, de "regisseur".

Wat ze ervaart, is het leven zelf met zijn hoogte- en dieptepunten. Als ze tijdens een hevige storm bovenin de mast van een schip hangt, beleeft ze het opperste geluk en sterft. Enkele bekende elementen uit vorige verhalen zijn weer aanwezig: "fantasie"vriendjes, de scherpe kanten van het leven en de hang naar geborgenheid.

In dit boek valt echter alles op zijn plaats. Het leven speelt de hoofdrol en alles is bekend en nieuw. Goede karaktertekening van Sofie, die groeit naar grotere zelfstandigheid.

Zwaar qua emotionele inhoud. Veel grote en kleinere zwart-wit tekeningen van ontroerende eenvoud.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
kleine_sofie_lange_wapper.pdf
kleine_sofie_lange_wapper.epub
kleine_sofie_lange_wapper_all.zip