Apua, Merirosvoja! - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Aug 18, 2019
  • Published: 22.01.2019
  • Views: 21

Introduction

80 askelta hammaskivestä luoteeseen, siitä 137 askelta koilliseen, siitä 173 askelta suoraan kohti Kylkiluukalliota ... Aarteenetsinnässä on oltava silmä tarkkana, jos mielii rikastua! Miekat...

read more

Details of Apua, Merirosvoja!

Original Title
Apua, Merirosvoja!
ISBN13
9789511133308
Edition Format
Unknown Binding
Number of Pages
37 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

80 askelta hammaskivestä luoteeseen, siitä 137 askelta koilliseen, siitä 173 askelta suoraan kohti Kylkiluukalliota ... Aarteenetsinnässä on oltava silmä tarkkana, jos mielii rikastua! Miekat kalahtelevat ja pistoolit paukkuvat, kun Karibianmeren pelätyin merirosvokapteeni Bartholomeus Korppu, korea merirosvoprinsessa ja muut merten kauhut ovat liikekannalla.

Rosvojoukko t 80 askelta hammaskivestä luoteeseen, siitä 137 askelta koilliseen, siitä 173 askelta suoraan kohti Kylkiluukalliota ... Aarteenetsinnässä on oltava silmä tarkkana, jos mielii rikastua! Miekat kalahtelevat ja pistoolit paukkuvat, kun Karibianmeren pelätyin merirosvokapteeni Bartholomeus Korppu, korea merirosvoprinsessa ja muut merten kauhut ovat liikekannalla.

Rosvojoukko toisensa jälkeen yrittää onneaan - vaan kenen onnistuu saada Pääkallosaaren aarre omakseen?Kautta isoäitini silmälapun! Mauri Kunnaksen ja merirosvojen hurjassa kyydissä nousee tukka pystyyn - ja naamataulu venyy vinkeästi nauruun.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
apua_merirosvoja.pdf
apua_merirosvoja.epub
apua_merirosvoja_all.zip