Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de l'espai profund - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Nov 17, 2019
  • Published: 01.02.2019
  • Views: 37

Introduction

111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic. Un homenatge als gèneres fantàstics per part d'un mestre de la microficció, en una obra que transita una via encara no explorada a la...

read more

Details of Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de l'espai profund

Original Title
Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de l'espai profund
Edition Format
Paperback
Number of Pages
160 pages
Book Language
Catalan; Valencian
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic. Un homenatge als gèneres fantàstics per part d'un mestre de la microficció, en una obra que transita una via encara no explorada a la literatura catalana. Els cent onze microrelats d'aquest Hipermatrònic estan influenciats pel cinema de culte, els còmics, la literatura fantàstica i el rock ‘n' roll.

L'autor agafa aquestes 111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic. Un homenatge als gèneres fantàstics per part d'un mestre de la microficció, en una obra que transita una via encara no explorada a la literatura catalana. Els cent onze microrelats d'aquest Hipermatrònic estan influenciats pel cinema de culte, els còmics, la literatura fantàstica i el rock ‘n' roll.

L'autor agafa aquestes influències, les fica a la batedora i extreu una cosa nova, palpitant i viscosa capaç de deixar un rastre al cervell del lector del que difícilment es podrà desfer. En paraules del mateix autor: "Què és, en essència, Hipermatrònic? És l'ús de la metàfora, de l'el·lipsi, de l'estructura curta i acotada, de la intensitat, del joc lingüístic, de l'ambigüitat, del doble sentit, de la paradoxa i, fins i tot, de la paròdia dins de la composició literària per tal de trencar els referents del fantàstic i recompondre els fragments resultants en un nou ésser diferent, en part, mutant, en part, criatura de Frankenstein, en part, pallasso assassí".

"En Sergi G. Oset, com tots sabeu, té les natges recobertes d'adamàntium i se'n surt molt bé de tot plegat. M'imagino que ja devia concebre microficcions mentre flotava en el líquid amniòtic".

Fragment del pròleg escrit per Sebastià Roig.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip